Vind direct de Quality Specialist die je zoekt
Als je op zoek bent naar (tijdelijke) versterking, dan ben je op zoek naar een interim professional via Yor-in. Staat er geen (geschikte) specialist voor jouw vraagstuk tussen? Dan helpen we je graag op door het vinden van de juiste ZZP’er.
- Klanten beoordelen ons met een 8.7/10.
- 283+ geslaagde interim matches.
- Meer dan 2500+ quality professionals in ons netwerk.
FAQ
- Ervaring
Doordat een interim professional verschillende opdrachten na elkaar uitvoert, staat de ontwikkeling nooit stil. en neemt hij/zij dus een flinke bak ervaring mee jouw organisatie in. - Groot netwerk
Wij hebben meerdere interimmers in dienst. Dit zorgt er voor dat onze professionals elkaar zo gemakkelijk mogelijk kunnen vinden. Wanneer iemand kennis tekort komt, kan onze specialist een netwerk aan vakgenoten inschakelen. - Direct inzetbaar
Onze specialisten zijn direct up and running in jouw organisatie. Ben jij enthousiast over een interimmer, dan kunnen zij vaak dezelfde week of week erop al starten. - Frisse blik
emand neemt kennis mee uit eerdere werkervaring en kan daardoor een ander perspectief bieden. Met een frisse blik kan hij of zij het probleem onderzoeken en een efficiënte oplossing aandragen. - Verlaagt de werkdruk voor de huidige werknemers
Onze specialisten springen in ten tijde van piekbelastingen, extra werkzaamheden of belangrijke audits. Zo staat het huidige team er niet alleen voor.
Meer over de voordelen van interim lees je in deze blog!
1. Kennismaken & vacature ophalen
We komen bij je langs om persoonlijk kennis te maken en de functie(s) te bespreken. Zo enthousiasmeren we professionals voor de vacature, organisatie en afdeling.
2. Werving & marketingactiviteiten
We kijken of een van onze specialisten beschikbaar is of gaan in ons netwerk op zoek naar een geschikte kandidaat. Tegelijkertijd draaien we wervingscampagnes vanuit marketing.
3. Contact & plaatsing
We stellen onze specialist of kandidaat aan je voor. Hij/zij vervolgt de procedure bij jou. Uiteraard ondersteunen we jou hierbij. Van eerste kennismaking tot tekenmoment.
- Voor elk niveau
Als je op zoek bent naar (tijdelijke) versterking, dan ben je op zoek naar een interim professional via Yor-in. Van starter tot manager en van onze eigen Quality Specialisten tot een ZZP’er. - Groot netwerk in de food & industry
Dankzij ons uitgebreide netwerk in de food & industry en een eigen groep Quality Specialisten helpt Yor-in snel bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw vraagstuk. - Personeelszaken
Yor-in regelt verzekeringen, vakanties en andere vormen van verlof en verzuim. Uiteraard nemen wij ook het risico bij langdurig uitval of verzuim. - Opleiding en coaching.
Onze Quality Specialisten krijgen uitgebreide ondersteuning van een Resource Manager. Zij faciliteren opleidingen, trainingen en fungeren als vraagbaken.
Ons uurtarief is afhankelijk van de ervaring van de professional en de inhoud en looptijd van de opdracht. Kies je voor een interim oplossing via Yor-in, dan betaal je alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.
Onze club Quality Specialisten is op interim basis inzetbaar. Of het nu draait om audits, het doorvoeren van verbeteringen of implementatie van kwaliteitssystemen.
Afhankelijk van jouw vraagstuk wordt de duur van de opdracht bepaald. Op het einde van de opdracht evalueren we of er behoefte is aan verlenging.
Onze beschikbare professional(s)
Van al onze professionals die landelijk actief zijn, zijn onderstaande (op zeer korte termijn) beschikbaar
Yor-in is een professionele partner in de zoektocht naar versterking van jouw team. Vanaf het eerste contact is de communicatie heel transparant en correct, en kunnen verwachtingen naar elkaar worden uitgesproken. Zodra zij aan het werk gaan volgen er wekelijkse updates EN kandidaten met kwaliteit.
Rory Olsthorn - H&B Logistics

Sijanne van den Hardenberg
Woont in
Elspeet
22
Jaar
Junior
Profiel
Beschikbaar per 1 oktober
Ik ben een harde werker, gekenmerkt door een rustige en nauwkeurige benadering. Dit doe ik middels een gestructureerde aanpak en no-nonsense mentaliteit. Altijd streven naar de hoogste normen van kwaliteit en efficiëntie typeren mijn professionele houding, waarbij ik altijd bereid ben om te leren en te groeien in mijn vakgebied.
Werkervaring
Stagiaire Kwaliteitsafdeling – Dayseaday – 2023-2023
Tijdens mijn stageperiode bij Dayseaday heb ik mij beziggehouden met het inkoop- en leveranciersmanagement. Ik heb taken uitgevoerd zoals het opvragen, structureren en organiseren van documentatie. Daarnaast heb ik adviezen opgesteld voor het verbeteren van het inkoop- en leveranciersmanagement bij Dayseaday.
Stagiaire Kwaliteitsafdeling – Bakker Goedhart – 2021-2022
Tijdens mijn stageperiode bij Bakker Goedhart heb ik diverse werkzaamheden uitgevoerd voor de kwaliteitsafdelingen van de verschillende vestigingen. Hierbij heb ik audits meegelopen, voorbereid en klachtenanalyses uitgevoerd, evenals hygiënerondes gelopen. Bovendien heb ik uitgebreid kennisgemaakt met verschillende vestigingen binnen het bedrijf.
Opleidingen
2019-2023 Food & Business – HAN Nijmegen
2022-2023 Minor Food Quality & Health – HAS Green Academy

Amber Bethlehem
Woont in
Uden
24
Jaar
Junior
Profiel
Beschikbaar per 1 oktober
Met een passie voor lekker en gezond eten was het voor mij vanzelfsprekend om te kiezen voor de opleiding Food & Business. Na mijn studie heb ik een avontuurlijke tijd in Zuid-Amerika beleefd. Nu ben ik terug, vol energie en klaar om mijn vaardigheden in te zetten. Mijn gestructureerde en snelle leerstijl, gecombineerd met mijn proactieve houding, maken mij een waardevolle aanvulling in teams. Ik ben behulpzaam, communicatief vaardig, ondernemend en ik geniet van de interactie met klanten en collega’s.
Werkervaring
Product Development Scientist – The Bar Factory – 2022-2023
Bij The Bar Factory leidde ik ontwikkeltrajecten met klanten en droeg ik bij aan het opzetten van een kwaliteitssysteem. Als medevertegenwoordiger bij kwaliteitsaudits was ik betrokken bij 2 audits. Dit versterkte mijn ondernemende instelling en mijn vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
Afstudeertraject Productontwikkeling – Bakker Goedhart – 2022-2023
In mijn afstudeertraject kreeg ik de kans een project te leiden wat betrekking had op de ontwikkeling van een eiwitreep met een coating.
Technologisch Specialist – Havero Hoogwegt – 2021-2021
Hierin was ik medeverantwoordelijk voor het up to date houden van het documentsysteem.
Stagiaire Productonwikkeling en Kwaliteit – Havero Hoogwegt – 2020-2021
Ik heb me beziggehouden met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verfijnen van de kennis over bestaande producten. Daarnaast heb ik een waardevolle bijdrage geleverd aan het opzetten van het kwaliteitssysteem voor Hoogwegt in zowel Amerika als Australië. Deze ervaringen hebben mijn expertise in productontwikkeling en kwaliteitsbeheer verder versterkt.
Opleidingen
2018-2022 Food & Business – HAN Nijmegen
2021-2022 Minor International Business – JAMK University of Applied Science

Bart Hoppenbrouwers
Woont in
Oostelbeers
22
Jaar
Junior
Profiel
Per direct beschikbaar
Bart is een enthousiaste professional die een positieve energie met zich meebrengt. Hij kan zich kritisch opstellen en is altijd bereid om zijn collega's met volle inzet te helpen. Dankzij zijn uitgebreide stage-ervaring heeft hij zich de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot een gedreven professional die uw organisatie zal versterken.
Werkervaring
Stagair productontwikkeling – Rousselot N.V. Ghent – 02/2023 tm 06/2023
Samen met een collega-student verantwoordelijk voor de ontwikkeling van verschillende voedseltoepassingsconcepten met de verrijking van een schoon label eiwit.
Afstudeerstage – AFB International – 08/2022 t/m 01/2023
Verantwoordelijk voor het Opzetten van een Overall Equipment Efficiency (OEE) systeem op een van de productielijnen om verliezen binnen deze productielijn in kaart te brengen. Dit heb ik in samenwerking met drie collega-studenten gedaan om dit project succesvol uit te voeren.
Stagair QA – Dutch Bakery Waalwijk 02/2022 t/m 07/2022
Opstellen van een theoretische en praktische basis voor de microbiologische houdbaarheid van producten van Dutch Bakery. Uitvoeren van onderzoek in reactie op het verminderen van zout in producten. Uitvoeren van literatuurstudie en productmetingen, zoals Aw en pH.
Stagair QA – Van Oers Snacks B.V. 08/2021 t/m 01/2022
Uitvoeren van een nulmeting op het huidige kwaliteitssysteem volgens de nieuwe IFS-normen, versie7. Ontwikkelen van nieuwe acties op basis van de nieuwe norm. Opzetten van een Food Contact Database en een procedure voor glas/plastic breuk op basis van risicoanalyse.
Stagair QA – Culivers Eindhoven 08/2020 t/m 10/2020
Uitbreiden van kennis op het gebied van Food Technology en Food Quality.
Uitvoeren van microbiologisch onderzoek en organiseren van proeverijen. Succesvol samenwerken met productontwikkeling.
Opleidingen
2019-2023 Bachelor Voedingsmiddelentechnologie – HAS Hogeschool