Detachering in de
Food & Industry

De beste interim Specialist voor jouw personeelsvraagstuk.

Yor In Poppies Bakeries 13 10 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 7

Op zoek naar een interim Specialist?

Yor-in heeft een groot netwerk in de Food & Industry en ruim 100 interim Specialisten binnen de groep. Hierdoor vinden we altijd de juiste oplossing voor jouw vraagstuk. We zorgen dat onze Specialisten altijd up-to-date blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen zoals technische tools door trainingen en kennisevents. Naast aandacht voor vakinhoudelijke kennis vinden wij persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk.

Onze Specialisten zijn hierdoor direct up-and-running en nemen hun eerdere ervaringen mee. Zo maken ze een vliegende start in jouw organisatie.

Hoe ziet dit eruit?

Ben je op zoek naar (tijdelijke) versterking op jouw afdeling? Dan ben je bij Yor-in dus aan het juiste adres. Onze Specialisten zijn inzetbaar in de vakgebieden: Finance, HR, IT, Operations, Quality en Recruitment en staan te springen om jouw team te versterken!

Waarom een interim Specialist via Yor-in?

  • Voor elk niveau
    Als je op zoek bent naar (tijdelijke) versterking, dan ben je op zoek naar een interim professional via Yor-in. Van starter tot manager en van onze eigen Specialisten tot een ZZP’er.
  • Groot netwerk in de Food & Industry
    Dankzij ons uitgebreide netwerk in de Food & Industry en een eigen groep Specialisten helpt Yor-in snel bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw vraagstuk. 
  • Personeelszaken 
    Yor-in regelt verzekeringen, vakanties en andere vormen van verlof en verzuim. Uiteraard nemen wij ook het risico bij langdurig uitval of verzuim.
  • Opleiding en coaching.
    Onze Specialisten krijgen uitgebreide ondersteuning van een Resource Manager. Zij faciliteren opleidingen, trainingen en fungeren als vraagbaken.

Welke rollen pakken we op?

Onze Interim Specialisten vervullen verschillende rollen binnen jouw organisatie.

Junior, Medior of Senior, er zijn Specialisten in huis met allemaal hun eigen ervaring, kennis en expertise. Een voorbeeld van de rollen die onze Specialisten invullen verdeeld in de vakgebieden:

  • Finance
    • Medior Controller
    • Financial Controller
    • Assistent Controller
    • Finance Professional
    • Business Consultant
  • IT
    • Business Analist
    • Data Analist
    • IT Support Engineer
    • Process & Automation Engineer
    • Applicatiespecialist ERP
    • Systeembeheerder
  • HR
    • HR Adviseur
    • HR Officer
    • HR Professional
    • HR Business Partner
    • HR Medewerker
    • L&D Specialist
  • Operations
    • Team Coördinator Logistiek
    • Productieleider
    • Operations Manager
    • Projectcoördinator 
    • Logistiek Manager
    • Plant Manager
    • Warehouse Manager
  • Quality
    • Quality Officer
    • Voedingsmiddelentechnoloog
    • QA Officer
    • QA/QC Manager
    • Kwaliteitsspecialist
    • QA Engineer
    • QC Medewerker
    • QESH Manager
    • Corporate Safety Specialist
    • EHS Specialist
  • Recruitment
    • Recruiter
    • RPO Recruiter
    • Employer Branding Specialist

Wat is de investering?

De investering voor het inhuren van een interim Specialist variëren. Deze zijn afhankelijk van de ervaring van de Specialist. Wij berekenen de kosten op uurbasis, de inhoud en op de duur van de opdracht.

Kies je voor een interim Specialist via Yor-in, dan betaal je alleen voor de gewerkte uren. Is de Specialist afwezig, vanwege bijvoorbeeld een opleiding of een dag ziek? Dan zijn de kosten voor ons.

Meer info? Neem dan contact met ons op!

Hoe snel kan iemand starten?

Bij de juiste match tussen jou en de Specialist, kan het snel gaan. Is onze collega direct beschikbaar, dan start diegene vaak al de volgende dag. Zit de Specialist in de afrondende fase van de huidige opdracht, dan is de start over het algemeen al binnen twee weken. Zijn onze eigen Specialisten niet beschikbaar? Dan weten we in de meeste gevallen binnen een paar weken via ons netwerk de juiste Specialist voor je te vinden.

Hoe ziet jullie werkwijze er uit?

  1. Kennismaken & vacature ophalen
    We komen bij je langs om persoonlijk kennis te maken en de functie(s) te bespreken. Zo enthousiasmeren we professionals voor de vacature, organisatie en afdeling.
  2. Werving & marketingactiviteiten
    We kijken of een van onze Specialisten beschikbaar is of gaan in ons netwerk op zoek naar een geschikte kandidaat. Tegelijkertijd draaien we wervingscampagnes vanuit marketing.
  3. Contact & plaatsing
    We stellen onze Specialist of kandidaat aan je voor. Hij/zij vervolgt de procedure bij jou. Uiteraard ondersteunen we jou hierbij. Van eerste kennismaking tot tekenmoment. 
Yor In Poppies Bakeries 13 10 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 3

Wij werken samen met

SFB Logo Geel
Refresco 1
Plukon Wit
Mead Johnson
Logo MARS
Logo JDE
Logo Delinuts
Logo Byondis
Logo 2
Logo Ynsect Blanc HD
Nutricia
Heinzlogo2 (1)
Logo Innocent
Logo Fc Compact

Direct beschikbare specialisten

Sandra Jenniskens

Sandra Jenniskens

  • Continuous Improvement Specialist
  • Regio Utrecht
  • Per direct beschikbaar
Bekijk Specialist
Lianne Schumacher-Oosterhof

Lianne Schumacher-Oosterhof

  • Senior HR Business Partner
  • Regio Uden
  • Per direct beschikbaar
Bekijk Specialist
Bart Hoppenbrouwers

Bart Hoppenbrouwers

  • Quality Specialist
  • Regio Tilburg
  • Per direct beschikbaar
Bekijk Specialist
Jannet van Essen

Jannet van Essen

  • Quality Specialist
  • Regio Apeldoorn
  • Beschikbaar vanaf 01-05-2024
Bekijk Specialist

Neem contact met ons op

Yor In Poppies Bakeries 13 10 2023 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 37

Onze Specialisten in het veld

Ik kies bewust voor de foodindustrie; het raakt iedereen!

Ik kies bewust voor de foodindustrie; het raakt iedereen!

Procedures, wet- en regelgeving en werkinstructies. Levensmiddelen kun je niet zomaar en zonder kwaliteitssystemen produceren. Voedselveiligheid moet altijd worden gewaarborgd. En precies deze combinatie vindt Tina Tsaparas interessant. Afgelopen jaar maakte ze de overstap van specialist naar Quality Assurance Manager bij Van Loon Group Almere. Hoe haar zoektocht verliep en waarom de keuze voor de industrie van de vleesvervangers? Dat vertelt ze hier!

Lees meer
Waarom ik in HR de afwisseling vond waar ik energie van krijg

Waarom ik in HR de afwisseling vond waar ik energie van krijg

Na een vol jaar stage bij Mead Johnson, een halfjaar afstuderen bij Danone en bijklussen als Sourcer bij Yor-in, schoof ik voor mijn pre-master Business Administration weer in de schoolbanken. Daar koos ik bewust voor. Ik wilde me breed op leiden, want ik krijg energie van werk met veel afwisseling. Al snel merkte ik dat ik gewend was geraakt aan het werkende leven. Daarom liet ik Yor-in weten dat ik ging stoppen met mijn tweede studie. Tegelijkertijd wist ik: ik wil geen Recruiter worden. En toen rinkelde de telefoon.

Lees meer
Van horeca naar productieomgeving; ook in een koekjesfabriek draait het om de mensen

Van horeca naar productieomgeving; ook in een koekjesfabriek draait het om de mensen

Jarenlang was Arion van Ginneken werkzaam in de horeca- en evenementenbranche. Van grootschalige festiviteiten tot een diner voor twee in het Sprookjesbos van de Efteling. Hoewel zijn passie daar ligt, koelde het de laatste jaren af. Het werd tijd voor iets nieuws. Zijn doel: zichzelf breed oriënteren. Hij startte enkele jaren geleden als Ploegchef bij Merba, de Nederlandse marktleider in het produceren van koekjes.

Lees meer
Van boer tot vork: het opzetten van een kwaliteitssysteem voor een nieuwe plant.

Van boer tot vork: het opzetten van een kwaliteitssysteem voor een nieuwe plant.

Na het afronden van haar opleiding Food Technology, startte Merle als Quality Specialist bij Yor-in. Inmiddels is ze al 2,5 jaar een vertrouwd gezicht binnen onze club. Na een aantal succesvolle opdrachten binnen de Food & Industry, ging ze onlangs aan de slag bij Westfort Vleesproducten. Hier werkt Merle mee aan een innovatief project. Benieuwd wat ze precies doet? En hoe ze te werk gaat? Je leest het in deze blog. 

Lees meer
Het carrièrepad van Sandra

Het carrièrepad van Sandra

Na haar Master Health Food and Innovation Management, vertrok Sandra op reis naar Australië. Na haar reis, nu inmiddels alweer ruim 5 jaar geleden, startte ze in 2019 aan haar carrière als interim Operations Specialist bij Yor-in.

In deze vijf jaar, voerde ze acht verschillende projecten bij interessante opdrachtgevers uit. Ze kreeg tijdens de opdrachten met allerlei uitdagingen te maken. Volgens Sandra is het goed inzetten van je soft skills de grootste uitdaging tijdens een interim opdracht. Juist door een stapje extra te zetten en doorzettingsvermogen te tonen, zelfs bij moeilijkere opdrachten, kom je heel ver. Haar ontwikkeling ging in een stroomversnelling door deze instelling. Benieuwd wat precies haar loopbaan en aanpak is? Je leest het in deze blog.

Lees meer