Werken bij Yor-in!

Stap in de wereld van de Food als interim Quality professional met Yor-in. Doe in korte tijd ervaring op bij meerdere organisaties. Ga aan de slag op de afdelingen Quality en/of R&D. Dit doe je met de zekerheid van een vaste baan.  

De voordelen van het werken bij Yor-in

Als onderdeel van LinkedLabels is er veel kennis binnen de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat deze kennis optimaal wordt benut, dit doen we d.m.v. kennissessies voor jou, maar ook door jou

Kennisdeling

Wij staan voor je klaar om een nieuwe uitdaging en de perfecte job te vinden. Ga met ons om tafel en vertel ons wat je wilt, zoekt en kunt. Dan gaan we voor jou aan de slag om een passende functie en organisatie te vinden. Je mag hierbij rekenen op enthousiaste begeleiding tijdens het hele traject.

Als je bij ons komt werken, helpen wij jou met jouw ontwikkeling met behulp van een Resource Manager, door coaching en een vrij te besteden opleidingsbudget.

Ontwikkeling

Je voert operationele opdrachten of projecten uit bij een van onze klanten met een gemiddelde duur van 6 tot 9 maanden. Daarna zorgen wij voor een aansluitende opdracht die past bij jouw ambities.

Diverse opdrachten

Wat onze collega´s vinden

Uit een onafhankelijk medewerkers tevredenheidsonderzoek is gebleken dat 95% van onze collega's trots is om voor ons te werken. 86% is tevreden over het arbeidsvoorwaardenpakket en 86% is eveneens tevreden met de onderlinge samenwerking. De activiteiten die gericht zijn op kennisdeling worden beoordeeld met een 7.5 en de activiteiten die gericht zijn op 'fun' met een 8.5. De algemene tevredenheid over het werken bij Yor-in komt uit op een 8. De voornaamste redenen? De sfeer, het netwerk, jonge collega's, gezellige uitjes en de diversiteit aan opdrachten!

Wil jij weten hoe het is om werkzaam te zijn als interim Quality professional? 

  • Krijg een gave rondleiding;
  • Ga in gesprek met andere professionals;
  • Maak een praktijkcase rechtstreeks uit de ervaringen van onze professionals;
  • Hoor hoe het is te werken bij meerdere bedrijven met de zekerheid van een vaste baan.


Meedoen? Schrijf je dan via onderstaande link in voor de meeloopdag eind juni! Let op: er zijn maar drie plekken beschikbaar, dus inschrijven is géén zekerheid van deelname.

Een inkijkje krijgen in de wereld van de Food met Yor-in? 

Interim werk versus een vaste baan

Meerdere organisaties in relatief korte tijd met de zekerheid van een vaste baan

Club professionals als achterban die actief zijn bij andere organisaties

Persoonlijke begeleiding en vrij te besteden opleidingsbudget

versus

versus

versus

Ervaring bij één organisatie

Collega's bij één organisatie

Vaak eigen verantwoording

Openstaande vacatures bij ons op kantoor

Omdat we blijven groeien, zijn we op zoek naar collega's die aan ons succes kunnen bijdragen. Help jij ons mee Yor-in nog verder op de kaart te zetten? Staat een vacature niet open? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken. 

Resource Manager 

Recruiter

Business Manager

De organisaties waar jij o.a. terecht kan komen