Werken bij Yor-in!

Stap in de wereld van de Food als interim Quality & Operations professional met Yor-in. Doe in korte tijd ervaring op bij meerdere organisaties. Ga aan de slag op de afdelingen Quality, R&D of Operations. Dit doe je met de zekerheid van een vaste baan.  

De voordelen van het werken bij Yor-in

Wij staan voor je klaar om een nieuwe uitdaging en de perfecte job te vinden. Ga met ons om tafel en vertel ons wat je wilt, zoekt en kunt. Dan gaan we voor jou aan de slag om een passende functie en organisatie te vinden. Je mag hierbij rekenen op enthousiaste begeleiding tijdens het hele traject.

Kennisdeling

Ontwikkeling

Diverse opdrachten

Als onderdeel van LinkedLabels is er veel kennis binnen de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat deze kennis optimaal wordt benut, dit doen we d.m.v. kennissessies voor jou, maar ook door jou

Als je bij ons komt werken, helpen wij jou met jouw ontwikkeling met behulp van een Resource Manager, door coaching en een vrij te besteden opleidingsbudget.

Je voert operationele opdrachten of projecten uit bij een van onze klanten met een gemiddelde duur van 6 tot 9 maanden. Daarna zorgen wij voor een aansluitende opdracht die past bij jouw ambities.

Wat onze collega´s vinden

Uit een onafhankelijk medewerkers tevredenheidsonderzoek is gebleken dat 95% van onze collega's trots is om voor ons te werken. 86% is tevreden over het arbeidsvoorwaardenpakket en 86% is eveneens tevreden met de onderlinge samenwerking. De activiteiten die gericht zijn op kennisdeling worden beoordeeld met een 7.5 en de activiteiten die gericht zijn op 'fun' met een 8.5. De algemene tevredenheid over het werken bij Yor-in komt uit op een 8. De voornaamste redenen? De sfeer, het netwerk, jonge collega's, gezellige uitjes en de diversiteit aan opdrachten!

Een inkijkje krijgen in de wereld van de Food met Yor-in? 

Wil jij weten hoe het is om werkzaam te zijn als interim Quality/Operations professional? 

  • Krijg een gave rondleiding;
  • Ga in gesprek met andere professionals;
  • Maak een praktijkcase rechtstreeks uit de ervaringen van onze professionals;
  • Hoor hoe het is te werken bij meerdere bedrijven met de zekerheid van een vaste baan.

Meedoen? Schrijf je dan via onderstaande link in voor de meeloopdag. Let op: er zijn maar drie plekken beschikbaar, dus inschrijven is géén zekerheid van deelname.

Interim werk versus een vaste baan

Meerdere organisaties in relatief korte tijd met de zekerheid van een vaste baan

Club professionals als achterban die actief zijn bij andere organisaties

Persoonlijke begeleiding en vrij te besteden opleidingsbudget

versus

versus

versus

Ervaring bij één organisatie

Collega's bij één organisatie

Vaak eigen verantwoording

De organisaties waar jij o.a. terecht kan komen