Supermarkten in Nederland bevoorraden met (semi) verse en gekoelde producten van verschillende leveranciers, daar komt heel wat bij kijken. Een optimale én efficiënt orderverzamelproces bijvoorbeeld. Gelukkig weet jij als geen ander hoe je dit proces succesvol vormgeeft. Voor onze opdrachtgever is Yor-in opzoek naar een Teammanager Productie!

Waar kom je te werken

Het bedrijf is een logistieke dienstverlener voor (semi) verse en gekoelde producten binnen retail en e-commerce. Ze werken samen met zo’n 200 vaste collega’s en een even grote poule uitzendkrachten. Dagelijks ontvangen ze een enorme hoeveelheid (semi) verse en gekoelde producten van verschillende leveranciers, die vervolgens worden gecontroleerd op kwaliteit, herverpakken en orderpicken op klant/winkelniveau om tot slot uit te leveren aan hun klanten. Dit doen zij op vaste, afgesproken tijden met, voor de producten, de langst mogelijke houdbaarheid en beste kwaliteit.

Onze opdrachtgever adviseert klanten hoe zij hun keten het beste kunnen inrichten. Zij begrijpen hun knelpunten en helpen hen met het bieden van goede oplossingen en ze weten dat die oplossingen werken omdat zij enorm veel data hebben die deze adviezen ondersteunen. Dit klantgerichte meedenken is hun kracht en zorgt ervoor dat zij zichzelf continu blijven uitdagen en verbeteren. De verantwoordelijkheid als dienstverlener reikt ver. Zo bieden zij onze klanten verschillende diensten voor Inkoop/Voorraadbeheer, Financiële Administratie richting leveranciers, Backhauling en Customer Service.

In deze functie maak je deel uit van een team van 5 Teammanagers en je werkt in een roulerend schema. Dit betekent dat je ochtend-, dag-, avond- en nachtdiensten draait en tevens weekenddiensten. Je stuurt 8 Teamleiders aan en indirect 40-60 Logistiek Medewerkers. De afdelingen waar je nauw mee samen werkt zijn Inslag en Expeditie.

Wat ga je doen

Je geeft sturing en leiding aan het proces binnen de afdeling Productie. Je zet de medewerkers in hun kracht, motiveert en coacht ze, zodat de gezamenlijke KPI’s behaald kunnen worden. Denk hierbij aan KPI’s zoals levervolledigheid, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele en projectmatige werkzaamheden met betrekking tot het order verzamelproces. Met de voeten in de klei dus, want dát zorgt ervoor dat je effectief kunt bijdragen aan een gestroomlijnd logistiek proces. Om dat te realiseren zet je je vaardigheden in bij het:

  • aansturen van de afdeling Productie. Dit doe je op een persoonlijke en betrokken manier;
  • voeren van functionerings— en beoordelingsgesprekken;
  • aansturen van het logistieke proces, zodat het orderverzamelproces vloeiend verloopt;
  • aandragen van procesverbeteringen en de implementatie daarvan. Dit doe je niet alleen voor je eigen afdeling, maar ook afdelingsoverschrijdend;
  • onderhouden van contacten met andere afdelingen en hen te informeren over eventuele
  • knelpunten of afwijkingen in het proces;
  • deelnemen of leiden van (afdelingsoverschrijdende) projecten.

Functie-eisen

Jij voelt je thuis in een complexe logistieke organisatie. Verbeteren zit in je bloed en dat je daarbij rekening houdt met mens én proces maakt jou de Teammanager die bij ons past. Jouw kritische blik, analytisch vermogen en projectmatige aanpak maken het plaatje compleet.

Daarnaast heb jij ook:

  • HBO werk- en -denkniveau;
  • Leidinggevende ervaring, het liefst in een retail- of logistieke omgeving;
  • Ervaring met het uitvoeren van onregelmatige diensten (dag, avond en nacht).

Waarom zou je reageren

Je doet werkervaring op in een dynamische en complexe logistieke organisatie en hebt uitdagende en afwisselende werkzaamheden in een prettige werkomgeving. Jouw salaris in conform CAO waarbij je onregelmatige diensten extra krijgt betaald. On top ontvang je maandelijks een mooi vers pakket zodat het je aan vitamines niet zal ontbreken!

Hoe nu verder?

Heb je interesse of wellicht wat vragen over het bedrijf en de functie, neem gerust even contact op met Charlotte Zweers op 06-26631529 of c.zweers@NRG-Office.nl