Teamleider Productie

Heb jij, net als wij, een passie voor de voedingsbranche en wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de dagverse producten van onze opdrachtgever? Dan is de functie van Teamleider Productie iets voor jou!

Waar kom je te werken

Onze opdrachtgever is een specialist in dagverse voeding voor voornamelijk de Duitse Retailmarkt. Veiligheid en kwaliteit staan boven kwantiteit en juist dat maakt dat ze een prachtig product leveren! Als Teamleider Productie krijg jij volop de ruimte om mee te denken over de toekomst van dit familiebedrijf.

Wat ga je doen

Als Teamleider Productie ben jij verantwoordelijk voor het proces van jouw afdeling en neem je jouw team hierin mee. Dit team bestaat uit ongeveer 25 medewerkers (Machine Operators, Medewerkers Voorbereiding, Productiemedewerkers en medewerkers van de afdeling Inpak). Met jouw kwaliteiten, coach en ontwikkel je het team waarbij je de optimale combinatie vindt tussen kwaliteit en productiviteit en creëer je rust in het werkproces. Om dit te bereiken zoek je een goede samenwerking met overige afdelingen zoals de afdeling kwaliteit om wensen en voortgang te bespreken.

Hiernaast zul je je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

  • Het maken van planningen voor personeel en werkzaamheden;
  • Het aandragen en/of doorvoeren van verbetervoorstellen, signaleren, registeren en analyseren van knelpunten en mogelijkheden;
  • Rapporteren en analyseren van dagelijkse KPI’s.

Functie-eisen

Voor deze functie vragen wij een afgeronde MBO-4 opleiding en relevante werkervaring als leidinggevende binnen de voedingsmiddelenindustrie of pharma. Hiernaast heb je een goede kennis van HACCP en is de Duitse en/of Engelse taal je niet vreemd. Heb je ook nog technische kennis, dan is dat en absolute pré. Omdat er ook op zaterdagen gewerkt wordt, ben je bereid om in overleg op zaterdagen te werken

Waarom zou je reageren

  • Een uitdagende functie binnen een informele organisatie;
  • Salaris tussen de €3000 en €3200 bruto per maand (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering);
  • 25 vakantiedagen + 15 ATV;
  • ORT en OT vergoeding (ca 8% per jaar).

Hoe nu verder?

Heb je interesse of eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Tim Hendriks. Dit kan telefonisch of via WhatsApp: 06-10002417 of per mail via T.hendriks@yor-in.nl.