Waar kom je te werken

Dit bedrijf is internationaal opererend binnen de zadenindustrie. Daarmee staan zij aan het begin van de voedselketen en leveren een bijdrage aan de gezondheid van mensen over de hele wereld. Op het hoofdkantoor in de omgeving van Den Haag werken c.a. 800 medewerkers aan het ontwikkelen van groenterassen en het verkopen van de zaden daarvan aan telers over de hele wereld. In totaal werken er ruim 3000 collega’s in meer dan 30 landen.

Wat ga je doen

Als Teamlead Packaging Operations binnen deze organisatie, vorm je samen met 5 andere teamleiders het Operations team, dat rapporteert aan de Operations Manager. Jouw directe verantwoordelijkheid zijn de activiteiten van de Packaging afdeling. Hier werken 30 operators aangestuurd door twee coördinators dagelijks aan het verpakken van de (groente)zaden die binnen het bedrijf worden geproduceerd.

Door jouw aandacht voor ieder individu binnen de afdeling, maar ook de machines en processen draag jij bij aan het soep laten verlopen van de dagdagelijkse operatie. Daarnaast houd je je bezig met de lange termijn doelstellingen van het bedrijf door het analyseren van de processen en het initiëren en opzetten van continu verbetertrajecten.

Functie-eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding in relevante richting, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde, Levensmiddelentechnologie of Operations Management;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende rol;
  • Je hebt ervaring met productieprocessen en het analytisch vermogen om hier verbetervoorstellen voor aan te dragen;
  • Je bent een coachende manager die bijdraagt aan een goede samenwerking binnen het team;
  • Kennis van Lean (Six Sigma) is een pré.

Waarom zou je reageren

  • Bruto maandsalaris binnen de range van € 3000 – 500,- afhankelijk van het aantal jaren relevante werkervaring;
  • Direct een vast contract (!) voor minimaal 32 en maximaal 38 uur;
  • Een goed verzorgde lunch met soepen, salades en fruit;
  • Werken binnen een bedrijf waar de medewerker voorop staat.

Er wordt een uitgebreide sollicitatieprocedure doorlopen om uit te zoeken of jij en de organisatie een goede match zijn. Daar staat tegenover dat je direct een vast contract krijgt wanneer je wordt aangenomen. Het doel is dan ook om een lang dienstverband aan te gaan. Er is veel gevoel voor collectiviteit en je krijgt zeer veel ruimte en flexibiliteit voor zowel opleidings- en doorgroeimogelijkheden als een goede werk-privé balans.

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden over deze functie als Teamlead Operations of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met Amanda Kreeft:
a.kreeft@nrg-office.nl
06 57 41 49 67