Shiftmanager

Wil jij een actieve bijdrage leveren in het verder professionaliseren van een groeiende organisatie? Zit het in je karakter om de dag van gister te verbeteren? En wil jij jouw werkervaring, die je opdeed in een hoogwaardige productieomgeving, inzetten? Dan is de functie van Shiftmanager wellicht iets voor jou!

Waar kom je te werken

De Prinsen Berning Groep is een internationale producent van ‘Active Nutrition’ voor klantenmerken, zowel private label als contract manufacturing over de hele wereld. Prinsen Berning is een dynamische en klantgerichte organisatie, die nauw samenwerkt met haar klanten over de hele wereld. De teams binnen de fabrieken delen best-practices en technische kennis om innovatiemogelijkheden te versterken.

Prinsen Berning zit in een zeer interessante fase van verdere professionalisering met een verdubbeling van de omzet en investeringen in personeel en lijnen.

Wat ga je doen

Als Shiftmanager werk je in 2-ploegen en geef je binnen je ploeg leiding aan ongeveer 20 collega’s. Vanuit jouw rol stuur je op zodanige wijze dat de planning op efficiënte wijze en binnen de gestelde normen wordt gerealiseerd. Dit doe je onder andere door het opzetten van een sterke personele planning, het coachen en ontwikkelen van medewerkers (in samenwerking met de opleidingsfunctionaris) en door het bijsturen en doorvoeren van verbeteringen binnen het proces. Hierbij draag je het 5S principe uit richting het personeel.

Hiernaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Het mede beoordelen van de planning op productietechnische haalbaarheid en het doorvoeren van noodzakelijke aanpassingen in overleg met de Productie manager;
 • Een goede afstemming met de Technische Dienst inzake prioriteiten en tijdstippen van uit te voeren reparaties en preventief onderhoud tijdens geplande productiestops;
 • Het mede analyseren van oorzaak van productieklachten en het nemen van maatregelen, ter voorkoming of minimalisering van herhaling;
 • Een soepel proces dat voldoet aan de gestelde normen voor wat betreft kwaliteit, OEE, kostenefficiëntie en een optimale personele bezetting;
 • Het evalueren van opleidingsplannen en het volbrengen hiervan;
 • (Pro)actieve rol innemen in het aandragen van knel- en verbeterpunten (zowel in processen als materialen);
 • Deelnemen aan verbeterprojecten op productie/technisch gebied en het najagen van acties die zijn uitgezet met betrekking tot verbeteringen en aanpassingen.

Wat neem je mee?

Het zal voor zich spreken dat je voor het invullen van deze functie sterk bent in het aansturen en coachen van je team. Je bent resultaatgericht, acteert doelgericht bij issues en behoudt het overzicht bij stressvolle situaties. Hiernaast vragen wij het volgende van je:

 • MBO+ /HBO werk- en denkniveau;
 • 5-10 jaar ervaring in een leidinggevende functie binnen een hoogwaardige food productieomgeving, bij voorkeur FMCG;
 • Praktische ervaring met technische en continue verbeterprojecten;
 • Technische kennis van (het bedienen van) productielijnen;
 • Kennis van de bedrijfs-, veiligheids- en hygiëneregels;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Basiskennis van computerprogramma’s en systemen, zoals Word, Excel, SAP.

Wat bieden wij

Naast een functie in groeiende organisatie waarbinnen jij je volop kunt ontwikkelen, kun je rekenen op een salaris van maximaal 63K op jaarbasis (senior niveau), 25 vakantiedagen en 5 ATV en een resultaat afhankelijke bonus.

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden van deze functie of heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Tim Hendriks. Dit kan door te bellen naar 06-10002417 en per mail via T.Hendriks@yor-in.nl.