Operations professional

Wil jij het kwaliteitsbewustzijn binnen de fabriek vergroten? En ben jij, met jouw sociale karakter, snel onderdeel van het team? Bekijk dan snel onze vacature voor Quality Specialist bij Yor-in! Als interim Quality Specialist breid je in korte tijd jouw kennis en ervaring uit bij verschillende bedrijven in de Food & Industry. Als medior Specialist groei je in een onderzoekende rol, waarin je operationele taken vlug eigen maakt en een coördinerende of specialistische functie vervult. Denk aan opdrachten waarin je jezelf ontwikkelt in kwaliteitsmanagement of waarin je jezelf specialiseert in certificering van audits op het gebied van voedselveiligheid
Samen met jou stippelen we jouw loopbaan uit en faciliteren coaching, cursussen en opleiding om jouw ambitie waar te maken. En, niet geheel onbelangrijk, mét de zekerheid van een vaste baan.

Waar kom je te werken

Je gaat via Yor-in aan de slag bij een productiebedrijf in de Food & Industry. Denk aan organisaties als Upfield, Refresco, Mars en Plukon. Niet alleen grote spelers maar ook een kleiner familiebedrijf in de regio behoort tot de mogelijkheden. Op basis van je profiel en persoonlijkheid kijken we samen welke opdracht(gever) het beste bij jou past.
Bij onze opdrachtgevers werk jij op dagelijkse basis mee in de operatie of aan kwaliteitsprojecten gelieerd aan de operatie. Voor jouw persoonlijke ontwikkeling komt Gijs, jouw Resource Manager, bij je langs om je voortgang te bespreken. We vinden het belangrijk dat onze kennis optimaal wordt benut. Dat doen we door kennissessies te organiseren voor én met jou. Om met elkaar in verbinding te blijven (en voor de nodige ontspanning) organiseren we leuke borrels en gaan we jaarlijks samen op skivakantie.

Wat ga je doen

Als Quality Specialist werk jij mee binnen een kwaliteits- of R&D team bij verschillende organisaties in de Food & Industry. Operationele taken weet jij jezelf snel eigen te maken, waardoor je ruimte creëert om verbeterprojecten of audits op te zetten en te coördineren. Onder de vleugels van een ervaren manager weet jij je te specialiseren binnen jouw vakgebied. Zo kun je kiezen je te verdiepen in een specialisatie, waarbij je je ingraaft in bijvoorbeeld certificering van audits op het gebied van voedselveiligheid. Of je kiest voor een meer coördinerende rol, waarbij je actief verbeterkansen signaleert en implementeert om zo het kwaliteitsbewustzijn binnen de organisatie te bevorderen.
Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:
– Het signaleren, ontwikkelen en opzetten van kwaliteits- en procesverbeteringen;
– Het verzorgen van trainingen om het kwaliteitsbewustzijn binnen de fabriek te verhogen;
– Het geven van advies over productie en specificaties op het gebied van kwaliteitsnormen;
– Het voorbereiden en begeleiden van audits.
Benieuwd hoe de opdracht van een Quality Specialist bij Yor-in eruit ziet? Check ‘het verhaal van’ van onze Quality Specialist Sanne en Annemieke. Of bekijk hier de video van Sanne en Sandra waar ze vertellen over hun ervaringen.

Wat neem je mee?

Met jouw sociale instelling ben jij snel onderdeel van het team en sta jij graag in contact met de vloer. Jij weet, met jouw enthousiasme voor Quality en R&D, collega’s moeiteloos te overtuigen van kwaliteits- en procesverbeteringen. Gedreven en met passie voor het vak zoek jij de grenzen van jouw opdracht op, om zo meerwaarde te creëren voor onze opdrachtgevers.
Specificaties voor deze functie:
– Je hebt een hbo of wo diploma op zak in de richting Levensmiddelentechnologie, Food & Business of Food Innovation;
– Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring in een kwaliteitsfunctie;
– Werkervaring binnen de levensmiddelenindustrie is een pré;
– Je beschikt over een rijbewijs B;
– Je bent bereid maximaal 1 uur te reizen vanaf je woonplaats;
– Je bent een harde werker en vindt gezelligheid minstens zo belangrijk!


Wat bieden wij

Je wordt onderdeel van een groep gedreven en enthousiaste Quality Specialists, die het leuk vinden om te sparren over Quality en R&D. Uiteraard onder het genot van een goede kop koffie of een koud biertje. Daarnaast kun je rekenen op een bruto salaris vanaf €2.750 tot €5.000 per maand, afhankelijk van jouw werkervaring. Vanuit Yor-in bieden we begeleiding op maat, zodat jij direct een vliegende start maakt. Zo faciliteren we coaching, cursussen en opleiding om jouw ambities waar te maken. Verder ontvang je een iPhone met onbeperkte belbundel en een leaseauto met tankpas, zodat jij optimaal je werk kunt doen.

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden of heb je nog wat vragen? Bel, mail of app mij, Laurens Breure, gerust via 06 – 24202106 of via l.breure@yor-in.nl. Ik help je graag op weg!