Quality Professional

Heb jij de opleiding Food Technology of aanverwante opleiding onlangs afgerond, of heb je al wat werkervaring? Wil jij stappen maken binnen de Food Industry op het gebied van Quality en/of R&D? Dan is de functie van Quality professional zeker iets voor jou!

Waar kom je te werken

Bij Yor-in kom je terecht in een team van Quality en R&D collega’s die allemaal interim werkzaam zijn bij onze klanten binnen de Food. Daarom is Yor-in dé specialist in detachering binnen dit vakgebied.

Yor-in is letterlijk en figuurlijk een jonge organisatie waarbij jouw ontwikkeling voorop staat. Wij faciliteren in jouw ontwikkeling door middel van coaching, opleidingsmogelijkheden en persoonlijke begeleiding van een Resource Manager.

Daarnaast is er veel kennis binnen onze organisatie aanwezig . Wij vinden het belangrijk dat deze kennis optimaal wordt benut, dit doen we o.a. met kennissessies voor jou, maar ook door jou!

Bekijk hier wie wij zijn in één minuut!

Wat ga je doen

Als interim Quality professional ben je in vaste dienst bij Yor-in. Je bent fulltime werkzaam bij één van onze klanten voor een gemiddelde periode van 6 tot 9 maanden. Na deze periode zorgen wij uiteraard voor een nieuwe opdracht die aansluit bij jouw ambitie. Je ondersteunt de klant bij projecten en bij operationele werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het begeleiden van audits, onderhouden van kwaliteitssystemen, behandelen van klachten en het bevorderen van kwaliteitsbewustzijn in een organisatie. Daarnaast is het belangrijk dat je constant op zoek blijft gaan naar mogelijkheden om processen bij onze klanten te verbeteren. Verras ze maar!

Doordat je bij meerdere organisaties in relatief korte tijd van binnen ziet, verbreed jij je werkervaring snel. Je komt bijvoorbeeld te werken bij organisaties als Mead Johnson, Refresco, FrieslandCampina, Stegeman, Euroma en nog veel meer.

Functie-eisen

Jij hebt minimaal een HBO of WO opleiding afgerond in de richting van Food Technology of aanverwant. Naast starters, zoeken wij ook Young Professionals met 1-3 jaar relevante werkervaring

Waarom zou je reageren

Wij vinden dat je beloond moet worden voor hard werken. Daarom investeren wij op de volgende gebieden in jou:

  • Salaris: €2500,- tot €3500,- (afhankelijk van werkervaring);
  • Auto mét tankpas;
  • Telefoon;
  • Uitdagende opdrachten die aansluiten bij jouw ambitie;
  • Kantoren in Nijmegen & Amsterdam waar jij altijd welkom bent voor een kop koffie of een biertje op vrijdagmiddag;
  • Veel informele activiteiten zoals een wintersport, kerst/zomerborrel, sporttoernooi en genoeg andere gezellige momenten om je collega’s weer te zien.

Hoe nu verder?

Ben jij enthousiast geworden, solliciteer dan via de onderstaande knop of als je vragen hebt bel, mail of app naar Tim Hendriks. ☎ 06-10002417 ✉ t.hendriks@yor-in.nl