Heb jij een passie voor voedselveiligheid en -kwaliteit en wil je ook anderen hierin stimuleren? Ben je flexibel en vind je het geen probleem om zelfstandig te werken? En kan je tegen hectiek en ben je communicatief sterk? Dan zoeken we jou!

Waar kom je te werken

Voor een internationale producent in de voeding zijn wij op zoek naar een Quality Officer die graag operationeel op hoog niveau in de fabriek actief is. Onze opdrachtgever is een snelgroeiende organisatie waarin door groei de hectiek en workload groot kan zijn. Het product wordt wereldwijd verkocht in meer dan 70 landen.

Wat ga je doen

Belangrijk in de functie van Quality Officer:

• Vrijgeven van eindproducten, halffabricaten, grondstoffen en verpakkingsmaterialen nadat bevestigd kan worden dat alle resultaten voldoen aan de daarvoor bepaalde veiligheids-, kwaliteits-, wettelijke en religieuze standaarden;

• Uitvoeren van routine verificatieactiviteiten over de gehele fabriek (productie, engineering, warehouse, etc.) om te verzekeren dat deze voldoet aan product-, proces- en materiaalstandaarden en -specificaties en aan GMP, HACCP, wetgeving, HALAL, ISO en lokale veiligheids- en kwaliteitsstandaarden;

• Wanneer er sprake is van afwijkingen bij eindproducten, halffabricaten, grondstoffen of verpakkingsmaterialen;

• Actief meewerken in het oplossen van afwijkingen in samenwerking met verschillende interne en externe gebieden (operations, leveranciers, TPM);

• Aanbevelen van corrective actions en preventive actions (RCA CAPA);

• Meehelpen in het afhandelen van marktklachten.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor voedselveiligheid en -kwaliteit en kan ook anderen hierin inspireren en motiveren. Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden zijn een vereiste. Verder heb je een afgeronde HBO opleiding op het gebied van levensmiddelentechnologie, engineering, farmacie of andere vergelijkbare opleidingen. Daarnaast heb je 3 jaar ervaring binnen QA, QC, QS in farmacie, zuivel, of gelieerde industrieën. Tevens heb je kennis en ervaring met RCA CAPA, voedselwetgeving, GMP, HACCP, ISO en andere kwaliteitssystemen.

Waarom zou je reageren

De arbeidsvoorwaarden zijn als volgt:
Afhankelijk van je werkervaring een bruto salaris tussen € 3.000 – € 4.700 per maand. Daarnaast een eindejaarsuitkering van 2.5%, 25 vakantiedagen, 13 atv dagen, een pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.

Hoe nu verder?

Yor-in is in opdracht van onze klant op zoek naar een passende kandidaat voor deze functie. Dat betekent dat je eerst kennis zult maken met onze Recruiter Laurens Breure. Vervolgens brengen we jou in contact met de klant voor de verdere procedure. Ben jij de kwaliteitscontroleur die Yor-in zoekt? Of heb je eerst nog wat vragen?

Bel of app me op 06-24202106 of stuur een mail naar l.breure@yor-in.nl.