Quality Control medewerker

Noten, crackers, zaden, granen en nog veel meer lekkers ligt op je te wachten. Delinuts groeit hard! En kan jouw hulp op gebied van kwaliteitskennis goed gebruiken. Voor deze pinda’s, zuidvruchten en rijstcrackers specialist in Ede zoekt Yor-in exclusief een nieuwe Quality Control Medewerker. Lees hier meer over deze functie.

Waar kom je te werken

Delinuts levert aan verschillende branches in zowel bulk als klein verpakking. Denk daarbij aan groothandels en speciaalzaken over de hele wereld. Het bedrijf ontwikkelt zich snel, waarbij de focus de komende tijd ligt op de verdere ontwikkeling van klein verpakkingen. Deze ontwikkeling zal op langere termijn vanuit een nieuwe locatie in Ede gaan gebeuren. Opslag, verkoop en distributie van de producten gebeurt nu (ook) vanuit een centraal gelegen locatie in Ede. Binnen de organisatie zijn 35 medewerkers werkzaam. Het team waar jij in komt te werken bestaat uit 3 QA medewerkers, 1 QC medewerker en 1 QA manager.

Wat ga je doen

De QC afdeling is verantwoordelijk voor de ingangscontrole, de uitgangscontrole, het sensorisch onderzoek, monsters nemen, etikettencontrole en in algemene zin het controleren van alle goederen.
Voor jou is een belangrijke rol weg gelegd in het duidelijk communiceren van de THT-s van de producten tijdens de wekelijkse meetings met commercie en directie. Hierin ben jij daadkrachtig en helder omdat zij vertrouwen op jouw advies. Jij werkt met een proactieve houding en krijgt in jouw werk de ruimte om processen te verbeteren. Daarnaast draai je mee met interne en externe audits. De verdeling tussen administratieve taken en operationele taken ligt ongeveer op 30/70.

Wat neem je mee?

  • Je hebt een afgeronde mbo/mbo+ opleiding in relevante richting;
  • Je bent 36-40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent kritisch, scherp en daadkrachtig;
  • Je blijft rustig en proactief in stressvolle situaties.

Wat bieden wij

Naast leuke collega’s, uitdagende en afwisselende werkzaamheden en een prettige werkomgeving biedt het bedrijf:

  • Een goed salaris, afhankelijk van werkervaring, van €2400 – €3000 bruto per maand obv 36-40 uur per week;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een prettige werkomgeving waar je volop de kans krijgt om te leren en je kennis te verbreden.

Hoe nu verder?

Mocht jij hier zijn aangekomen, dan ben jij hopelijk enthousiast geworden! Heb je vragen of wil je solliciteren? Klik dan onderaan op ‘solliciteren’ of neem gerust contact op met mij via 06-24202106 of l.breure@yor-in.nl. Ik help je graag op weg!