QA Specialist

Welkom in de snelle wereld van dagverse producten, korte THT’s en een groeiende onderneming. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, sta jij sterk in je schoenen en beschik je daarnaast ook over goede HACCP kennis? Dan is de functie van QA Specialist iets voor jou!

Waar kom je te werken

Als QA Specialist kom je te werken in een enthousiast team waar volop de ruimte is om je persoonlijk te ontwikkelen. Samen werk je aan een dagvers product binnen een organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Je rapporteert in deze functie aan de QA/QC Manager.

Wat ga je doen

In deze functie ligt de zwaarte op 2 hoofdonderdelen. Allereerst speel je een belangrijke rol op het gebied van HACCP. Je helpt de organisatie met het verder positioneren en je bent tevens leider van het HACCP team. Je bewaakt en maakt risicoanalyses en beheert het kwaliteitshandboek. Hiernaast zorg je voor beschrijvingen van alle procedures en werkinstructies voor deze locatie.

Naast deze taken lever je een belangrijke bijdragen aan het actueel houden van de kwaliteitsprocessen en de borging op basis van geldende wetgeving (incl. verordeningen). Vanuit je rol blijf je de organisatie verbeteren door ondersteuning en advies te geven. Hierbij zorg je er voor dat je kennis over wetgeving up-to-date blijft.

Functie-eisen

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen vragen we een afgeronde HBO opleiding richting Voedingsmiddelentechnologie of soortgelijk. Hiernaast heb je 2-5 jaar relevante werkervaring. Je hebt ervaring met HACCP en kwaliteitshandboeken.

Als persoon sta je stevig in schoenen, ben je resultaatgericht en ben je bekend met de belangen van verschillende afdelingen.

Waarom zou je reageren

Naast leuke informele bedrijfsactiviteiten en de optie om tijdens de lunch van eigen versbereide producten te genieten, kom je te werken in een uitdagende functie. Hiernaast kun je rekenen op een bruto fulltime jaarsalaris tussen de €37.500 – €42.790 incl. 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen + 15 ATV-dagen.

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Tim Hendriks. Bellen of appen kan via 06-10002417 en mailen mag naar T.hendriks@yor-in.nl.