QA Officer Belfeld

Met de laatste nazomerse zonnestralen op je gezicht ontsteekt de BBQ zich achter je. Het vertrouwde zomerse geluid maakt plaats voor de discussie van een, al even bekend, onderwerp. Want wie kan het beste grillen? Jij weet als geen ander dat de kwaliteit van het vlees even belangrijk is als de vaardigheden van de grillmeester en zet je betoog in. Bij Maasland Vleeswaren hoef je dit niet uit te leggen. Wel zoeken zij een QA officer die ervoor zorgt dat zelfs de meest onervaren grillmeester nog geniet van een heerlijk stukje kwaliteitsvlees, interesse?

Waar kom je te werken

Bij Maasland Vleeswaren wordt al 60 jaar ambachtelijke vleeswaren geproduceerd. De recepten worden van vader op zoon doorgegeven en binnen het familiebedrijf staan kwaliteit, vakmanschap en passie voor vleeswaren centraal. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almere en de tweede productielocatie in Belfeld. Jij komt samen te werken met de QA Manager, en je functie is uit te voeren vanaf 1 van beide locaties. Waarbij je in ieder geval 1 keer per 2 weken de andere locatie voor een dagje bezoekt. Je vaste standplaats wordt dus Belfeld óf Almere.

Wat ga je doen

Op beide locaties wordt de productie van kwalitatief lekkere vleeswaren met zorg en aandacht gemaakt, volgens authentieke recepten en met sterk ambachtelijke inslag. Hier is het jouw uitdaging om deze kwaliteit in stand te houden. Dit doe je onder andere via specificatiebeheer, etiketten, documentenbeheer, interne audits en controles. Jij kijkt kritisch naar processen en neemt de HACCP onder de loop. Verder kan je de functie volledig naar je eigen hand zetten, want bij Maasland Vleeswaren helpt iedereen elkaar en springt men bij waar nodig.

Wat neem je mee?

Belangrijk is dat je in bezit bent van een rijbewijs B, maar niet minder belangrijk is:
• MBO+ of HBO werk- en/of denkniveau;
• Kennis van gangbare kwaliteitssystemen zoals HACCP en IFS;
• Reisbereidheid naar de andere locatie (1 x per 2 weken);
• Opgedane relevante werk- of stage-ervaring binnen een kwaliteitsafdeling.

Wat bieden wij

Naast dat je de functie volledig naar je eigen hand kan zetten, biedt Maasland Vleeswaren een bruto maandsalaris van €2400,- tot €3400,- bruto per maand afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Wanneer jij regelmatig op en neer naar de andere locatie reist, dan behoort een auto van de zaak tot de mogelijkheden. Je hebt recht op 25 vakantiedagen, met een goede pensioensregeling en een eindejaarsuitkering conform CAO vleeswarenindustrie. Als laatste biedt Maasland Vleeswaren vrijheid, de mogelijkheid om jouw eigen weg te vinden en te creëren.

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden of heb je nog wat vragen? Bel, mail of app mij, Laurens Breure, gerust via 06 – 24202106 of via l.breure@yor-in.nl. Ik help je graag op weg!