Ben jij een daadkrachtige QA Manager en wil jij komen te werken in een moderne productielocatie? Yor-in is namens Van Loon op zoek naar een QA manager in Son.

Waar kom je te werken

Van Loon Group is een ondernemend familiebedrijf en bestaat uit negen gepassioneerde, innovatieve en vooruitstrevende producenten van vleesproducten, vleesvervangers en maaltijden. De focus op de klant, de langetermijnvisie en de “Iedere dag beter”- mentaliteit voel je overal; ze zitten in het DNA. Nog beter samenwerken in de keten. Nog efficiënter en duurzamer produceren. En continu innoveren in concepten en producten. Zo kunnen ze de consumenten en klanten steeds het best bieden.
De klanten bevinden zich in het A-segment van de markt en samen met meer dan 2000 collega’s werken ze dagelijks aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Vanuit 10 locaties in Nederland heeft Van Loon Group een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt! Bij Van Loon Son produceren ze vers vlees en vleesproducten voor de verse retail. Werken voor van Loon betekent werken in een informele en dynamische sfeer. Wil jij samen met met jouw team en collega’s werken aan verbetering en vernieuwing en steek je graag de handen uit de mouwen? Je komt te werken op de QA-afdeling in Son en je geeft leiding aan een QA/QC-team van 4 personen en je rapporteert aan de Manager QA Van Loon Group, Guido de Bruijn.

Wat ga je doen

Als QA Manager ben je samen met je team verantwoordelijk voor de borging en het continu verbeteren van de kwaliteitsaspecten van alle eindproducten, inkomende grondstoffen en processen.
Je werkt nauw samen met andere afdelingen binnen de fabriek. Als het om kwaliteit gaat, ben jij dé spil tussen deze afdelingen en daarom wordt er van je verwacht dat je communicatief vaardig bent. QA houdt het kwaliteitssysteem up to date zodat producten geproduceerd worden binnen gestelde certificeringseisen en voldoen aan geldende wetgeving en klanteisen.
Je belangrijkste taken als QA Manager zijn:
• Het up to date houden en continu verbeteren van het kwaliteitssysteem volgens planning en opgestelde normen;
• Het voorstellen van plannen ter verbetering zowel binnen als buiten de afdeling en het implementeren van goedgekeurde voorstellen;
• Zorgdragen voor de uitvoering van kwaliteitscontroles en inspecties van grondstof tot eindproduct. Samen met productie werk je aan kwaliteitsbewustzijn op de werkvloer;
• Het uitdragen, ondersteunen en toetsen van het bedrijfs-, kwaliteits- en arbobeleid;
• Het aansturen en inspireren van jouw QA-team om zodoende het beste van zichzelf in de organisatie tot uiting te laten komen;
• Inzetten van training, opleiding en overdragen van vakkennis om te komen tot een optimaal kennisniveau.
Verder ben je verantwoordelijk voor de teamprestaties van jouw team kwaliteitsspecialisten. Je bent iemand die medewerkers verder wil ontwikkelen door middel van training, opleiding en het overdragen van vakkennis. Je voert functionerings- en ontwikkelgesprekken met je medewerkers.

Wat neem je mee?

Van Loon zoekt een proactieve en mensgerichte manager. Hierin ben je daadkrachtig, gestructureerd, zelfstandig, maar kun je ook goed samenwerken. Jij hebt een afgerond hbo- of wo diploma, richting levensmiddelentechnologie en minimaal 5 jaar ervaring binnen de foodindustrie en/of vleesindustrie. Jij bent communicatief sterk en geeft op een natuurlijke manier leiding aan een groep professionals.

Wat bieden wij

Van Loon biedt een salaris, afhankelijk van werkervaring, van €4000-€5600 bruto per maand obv 38 uur per week. Verder bieden ze 25 vakantiedagen (+ optie tot bijkopen max 5 dagen), reiskosten, pensioenvoorziening en korting op collectieve zorgverzekering.

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden of heb je nog wat vragen? Bel, mail of app mij, Laurens Breure, gerust via 06 – 24202106 of via l.breure@yor-in.nl. Ik help je graag op weg!