Voor één van onze opdrachtgevers, actief in de voedselproductie, is Yor-in opzoek naar een QA-Manager.

Waar kom je te werken

Onze opdrachtgever is een toonaangevend voedselverwerkingsbedrijf gespecialiseerd in het garen van vlees. Deze vakmensen werken in professionele productieruimten met een modern machinepark. Het productieproces wordt continu door hun eigen interne kwaliteitsdienst begeleid, gecontroleerd en preventief gecorrigeerd. Zij willen het bedrijf continu verbeteren en vernieuwen. Innoveren op het gebied van producten en verpakkingen. Bouwen aan een hecht team van medewerkers zodat zij de klant het beste kunnen bieden.

Wat ga je doen

Als QA manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en inrichten van een professionele QA afdeling. Hierbij houd je het kwaliteitssysteem up to date zodat producten geproduceerd worden binnen gestelde certificeringseisen en voldoen aan geldende wetgeving en klanteisen. Kwaliteitsafwijkingen moeten tot een minimum worden beperkt door een adequate borging van risico’s. Je rapporteert aan de Manager QA. Je belangrijkste taken zijn:

  • Het up to date houden en continu verbeteren van het kwaliteitssysteem volgens planning en opgestelde normen;
  • Het voorstellen van plannen ter verbetering zowel binnen als buiten de afdeling en het implementeren van goedgekeurde voorstellen;
  • Zorgdragen voor de uitvoering van kwaliteitscontroles en inspecties van grondstof tot eindproduct;
  • Samen met productie werk je aan QA op de werkvloer;
  • Het uitdragen, ondersteunen en toetsen van het bedrijfs-, kwaliteits- en arbobeleid;
  • Aansturen en motiveren van een QA medewerker;
  • Inzetten van training, opleiding en overdragen van vakkennis om te komen tot een optimaal kennisniveau.

Functie-eisen

Zij zoeken een proactieve en zelfstandige manager. Je werkt gestructureerd, zelfstandig, kunt goed samenwerken met andere disciplines en hebt leidinggevende ervaring. Jij hebt een afgerond HBO diploma, richting levensmiddelentechnologie en minimaal 5 jaar ervaring binnen de food industrie en/of vleesindustrie.

Waarom zou je reageren

Onze opdrachtgever biedt jou een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie. Samen met collega’s weet jij de kwaliteit binnen organisatie te waarborgen. Daarnaast bieden zij jou een salaris van max. €4950,- bruto per maand, uitstekende secundaire voorwaarden waaronder een goede pensioenvoorziening en korting op collectieve verzekeringen.

Je werkt 38 uur per week. Je werkt geheel zelfstandig en rapporteert aan de Manager QA.

Inlichtingen

Wil je solliciteren of ben je nieuwsgierig geworden, neem dan gerust even contact op met Amanda Kreeft op mailto:a.kreeft@nrg-office.nl of op 06-57414967