QA Coördinator

Heb jij, net als wij, een passie voor de voedingsbranche en wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de dagverse producten van onze opdrachtgever? Dan is de functie van QA Coördinator iets voor jou!

Waar kom je te werken

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende organisatie binnen de voedingsmiddelenindustrie. Dit brengt niet alleen mooie uitdagingen met zich mee maar biedt ook voldoende carrièrekansen! In deze functie kom je te werken in een enthousiast team wat bestaat uit een QA specialist en medewerkers specificatiebeheer en rapporteer je aan de QA/QC Manager.

Wat ga je doen

Als QA Coördinator ben je de schakel tussen de QA/QC manager en het QA team waaraan je sturing geeft. Je draagt zorg voor de naleving van het QA beleid, relevante wetgeving en de afgestemde klanteisen. Hiernaast neem je de QA/QC manager waar, bij haar afwezigheid. IFS speelt in deze functie een belangrijke rol. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het maken en uitvoeren van de plannen volgens de laatst geldende normen, de jaarlijkse audit en het voorzitten van het IFS-overleg. Tevens zorg je voor de uitvoering van preventieve acties om een sublieme kwaliteit te kunnne garanderen.

Naast deze werkzaamheden zul je je o.a. bezig gaan houden met het adviseren van de organisatie en zorg je ervoor dat wettelijke- en bedrijfsnormen goed geborgd zijn.

Functie-eisen

Jij bent een interessante kandidaat als je beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting Voedingsmiddelentechnologie of vergelijkbaar. Je hebt minimaal 5-10 jaar QA ervaring binnen de food. Hiernaast is het van belang dat je ruime ervaring hebt met IFS en validatie en dat je zowel de Nederlandse als Engelse taal goed beheerst. Spreek je hiernaast ook nog Duits? Dan is dat een absolute pré.

Als persoon ben je pragmatisch, zelfstandig, stressbestendig en sta je stevig genoeg in je schoenen om met weerstanden uit de organisatie om te gaan.

Waarom zou je reageren

Naast leuke informele bedrijfsactiviteiten en de optie om tijdens de lunch van eigen versbereide producten te genieten, kom je te werken in een uitdagende functie. Hiernaast krijg je:

  • Een bruto fulltime jaarsalaris €35.000 – €56.000 incl. 8% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen;
  • De mogelijkheid om 32 uur te werken.

Hoe nu verder?

Ben jij de QA Coördinator die Yor-in zoekt of heb je eerst nog wat vragen?

Stuur dan een mail naar t.hendriks@yor-in.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-10002417