Operations professional

Jij hebt altijd al in een fabriek in de voedsel- en maakindustrie willen werken en hebt daar waarschijnlijk je eerste werkervaring al opgedaan. Jij bent/wil er achter (ge)komen hoe dynamisch een productieomgeving is. Dit vind jij zo leuk, dat als het aan jou ligt, je nog veel meer productieomgevingen wil zien en meemaken. Daar komen wij om de hoek kijken. Want wij kunnen jou dat bieden, zonder dat jij de zekerheid van een vaste baan op hoeft te geven!

Waar kom je te werken

Als je als interim operations professional bij ons komt te werken, werk je in vaste dienst bij Yor-In, maar krijg je de kans om toch alle aspecten van operations mee te maken. Je werkt op uiteenlopende opdrachten bij verschillende fabrieken en helpt onze opdrachtgevers met hun hulpvraag. Je probeert verbeterkansen te ontdekken door binnen je functie kritisch naar de systemen, de mens en het proces te kijken. Daarmee weet jij onze opdrachtgevers nét dat stapje verder te helpen. En wanneer dat is gelukt? Dan geef jij het stokje over aan de organisatie en staat er een volgende uitdagende opdracht voor je klaar.

Onze opdrachtgevers zijn (on)bekende en nieuwe namen in de voedsel- en maakindustrie. Zo werken we bijvoorbeeld samen met: Vivera, Arla, Nutricia, FrieslandCampina en MARS. Ook kleine(re) familiebedrijven in de Food behoren tot onze trouwe klantenkring. Met als gemeenschappelijke deler dat ze producten maken die je in alle supermarkten tegenkomt.

Wat ga je doen

Wij zorgen voor opdrachten die aansluiten bij jouw ambities en ontwikkeling. Wil jij bijvoorbeeld jouw leiderschaps-skills verder ontwikkelen als Productie- of Logistiek manager? Of ga je voor een verdieping binnen Continuous improvement? Op basis van jouw profiel, persoonlijkheid en ontwikkeling kijken we samen welke opdracht(gever) op dat moment het beste bij jou past. Jouw persoonlijke ontwikkeling is hierbij belangrijk. Daarom komt Gijs, jouw Resource Manager die zelf ook altijd binnen Operations heeft gewerkt, bij je langs om jouw voortgang te bespreken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we onze kennis optimaal benutten. Dat doen we door kennissessies te organiseren voor én met jou. Om met elkaar in verbinding te blijven (en voor de nodige ontspanning) organiseren we leuke borrels en gaan we jaarlijks samen op skivakantie.

Wat neem je mee?

Met jouw sociale instelling ben jij snel onderdeel van het team en sta jij graag in contact met de vloer. Jij weet, met jouw enthousiasme collega’s moeiteloos te overtuigen van procesverbeteringen en vindt het geen probleem om de leiding te nemen. Jij steekt graag je handen uit de mouwen en gaat van nature op zoek naar verbeterkansen. In de praktijk betekent dit dat jij, naast jouw operationele verantwoordelijkheden, je aandacht besteedt aan het maken van (proces)verbeteringen. Daarbij weet jij dat vragen stellen belangrijker is, dan zelf aan het woord zijn. Op die manier weet jij meerwaarde te creëren voor onze opdrachtgevers.

Verder beschik jij over:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een relevante richting zoals Technische Bedrijfskunde, Logistiek en Economie, Supply Chain of Voedingsmiddelentechnologie;
  • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring;
  • Werkervaring met SAP- of andere ERP-systemen;
  • Affiniteit en ervaring met LEAN, TPM, 5S of soortgelijke methodieken;
  • Rijplezier, je bent bereid om maximaal één uur te reizen vanaf je woonplaats naar de opdracht.

Wat bieden wij

Je wordt onderdeel van een groep gedreven en enthousiaste professionals, die het leuk vinden om te sparren over verbeterkansen, efficiency en leiderschap. Uiteraard onder het genot van een goede kop koffie of een koud biertje. Daarnaast kun je rekenen op een bruto salaris tussen de €3.000,- tot €4.500,- per maand, ingeschaald op basis van kennis en ervaring.

Vanuit Yor-in bieden we begeleiding op maat, zodat jij direct een vliegende start maakt. We faciliteren coaching, cursussen en opleiding om jouw ambities waar te maken. Daarnaast zoeken we steeds uitdagende opdrachten voor jou bij aansprekende (internationale) bedrijven. Verder ontvang je een iPhone met onbeperkte belbundel en een leaseauto met tankpas, zodat jij optimaal je werk kunt doen.

Tot slot kom je terecht in een team met gewoonweg leuke collega’s. Kom je met ons in contact, dan merk je al snel dat we bestaan uit een jonge, informele en enthousiaste groep mensen die voor elkaar door het vuur gaan.

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden of heb je nog wat vragen? Bel, mail of app mij, Tim Hendriks, gerust via 06 – 10002417 of via t.hendriks@yor-in.nl. Ik help je graag op weg!