Operations professional

In ‘mijn werk als Quality professional’ vertelt Sanne meer over haar werkzaamheden als interimkracht. De afgelopen twee jaar voerde zij twee opdrachten uit. Tijdens haar eerste opdracht was ze onderdeel van het Transformation team met een focus op Quality workstream. In haar tweede opdracht draaide ze mee als QA professional.

In haar rol als Transformation team member werkte Sanne mee aan het verbeteren van kwaliteitssystemen binnen de fabriek. Daarin kwam haar product-, proces- en kwaliteitskennis goed van pas. Als QA professional in haar daaropvolgende opdracht hield zij zich bezig met het opzetten van een SAP S/4HANA inspectie voor het lab. Daarvoor verzorgde zij onder andere trainingen voor haar collega’s.

“Mijn nieuwsgierigheid én dat ik alles tot op de bodem wil uitzoeken, zorgden ervoor dat ik deze opdracht tot een goed resultaat heb geleid.”

Sanne Kouwenhoven

Mijn werk als Quality Professional

In ‘het verhaal van Sanne’ lees je over haar ervaringen en haar werkzaamheden als interim Quality professional bij beide opdrachtgevers. Ze sluit af met haar grootste leerpunten uit deze periodes.