Voordelen Quality Professional

De 5 voordelen van een interim Quality Professional

Waarom een interim professional in bepaalde situaties een goede optie is? We sommen de vijf belangrijkste voordelen voor je op in onze blog!
Quality Officer

Solliciteren als Quality Professional

Lees hier wat je kan verwachten van je sollicitatie bij Yor-in. We nemen je mee in ons proces van sollicitatie tot de eerste maand in dienst.
Resource Management

Persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkeling

Als interim Quality professional bij Yor-in is er ook aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor hebben wij Resource Management.
overweging

Overweging: periodieke of structurele personeelsinvulling

Wanneer kies je voor een interim oplossing en wanneer ga je op zoek naar een collega in vaste dienst? Lees hier hoe je die overweging maakt.
advisor Quality

Change management in een productieorganisatie

In onze whitepaper 'change management in productieorganisaties' nemen we je mee in een stukje theorie en voorbeelden uit de praktijk. Bekijk onze whitepaper.
LinkedLabels

LinkedLabels: totaaloplossing voor de Food & Industry

Yor-in is onderdeel van LinkedLabels; een groep autonome bedrijven. Ieder specialist op het gebied van recruitment binnen een focusgebied.
Operations professional

Het verhaal van Sanne

In ‘mijn werk als Quality professional’ vertelt Sanne meer over haar werkzaamheden als interimkracht, zij voerde twee opdrachten uit. Lees hier meer.
Quality professional

Het verhaal van Dominique

In ‘mijn werk als Quality professional’ vertelt Dominique meer over haar werkzaamheden als interimkracht bij Stegeman als QA/QC medewerker.