Validatie en verificatie

Effectief meten: validatie & verificatie

In dit stuk neemt onze Quality professional Annemieke van Merkerk je mee in hoe je een validatie of verificatie onderzoek uitvoert.
allergenenonderzoek

Allergenenonderzoek in de praktijk

Hoe weet je als fabrikant welke allergeneninformatie er op een etiket hoort? Onze Quality professional Lara legt uit hoe je dat in de praktijk onderzoekt.
Teamleider

Leverbetrouwbaarheid in de praktijk

In onze whitepaper leverbetrouwbaarheid verdiepen we ons in het proces van de levering van grondstoffen tot het leveren van het eindproduct.
SHE Specialist

Begeleiding op ieder niveau

Als Quality Professional krijg je een Resource Manager toegewezen die jou helpt bij je ontwikkeling en het uitstippelen van jouw carrièrepad.
Quality Officer

Het verhaal van Annemieke

In ‘mijn werk als Quality professional’ vertelt Annemieke meer over haar werkzaamheden als interimkracht bij een high-care foodbedrijf. Bekijk hier haar verhaal.
RCA-CAPA

RCA-CAPA op de werkvloer

Veel bedrijven doen een RCA-CAPA onderzoek. Hoe je dit onderzoek toepast in de praktijk, licht Quality Professional Annemieke je toe.
Piekbelasting

Piekbelasting: 4 voorbeelden uit de praktijk

Voor veel van onze interimmers is piekbelasting geen onbekende. Welke pieken zij tegenkwamen belichten we in vier praktijkvoorbeelden.
Piekbelasting

Fluitend door de piekperiode?

De Food & Industry is een dynamische markt waarin de vraag erg kan fluctueren. Piekbelasting is dan ook geen onbekende. Lees hier meer.
SHE Specialist

De 4 voordelen van een nieuwe (vaste) collega

Een interimmer of een collega in vaste dienst aannemen zijn beide oplossingen met veel voordelen. Lees hier de vier grootste voordelen.